AKCIÓ! Aktuális akcióinkért nézzen körül webáruházunkban!

Nemcom Számítástechnika

Cégünk a Nyugat-Balaton egyik legnagyobb informatikai és irodatechnikai kereskedése illetve szervize. Jöjjön el a keszthelyi vagy a balatonlellei boltunkba, vagy vásároljon webáruházunkban!


Nyomtató kellékek - NemCom Számítástechnikai Kft.

Raktárról azonnal
Pénz-visszafizetési garancia

Nyomtató kellékek

Eredeti és utángyártott tonerek, festékpatronok versenyképes áron, nagy raktárkészlettel, pénz-visszafizetési- és cseregaranciával

Webáruház


Kiegészítők PC-hez és nyomtatókhoz

Kiegészítők

Kábelek, notebook töltők, nyomtató- és PC alkatrészek megfizethető áron

Webáruház


Szerviz Keszthelyen és Balatonlellén

Szerviz

Javítás helyszínen, boltban vagy távsegítséggel, adatmentéssel, garanciális ügyintézéssel

Kapcsolat


Irodai kellékanyagok Keszthelyen és Balatonlellén

Papír-írószer

Papír-írószer és egyéb irodai kellékanyagok raktárról, akár ingyenes helyszíni kiszállítással

Webáruház


Új nyomtató vagy számítógép helyszíni beüzemelése Keszthelyen és Balatonlellén

Egyéb szolgáltatások

Új nyomtató vagy számítógép helyszíni beüzemelése, hálózat és szerverek üzemeltetése

Kapcsolat

NemCom Számítástechnikai boltok Keszthelyen és Balatonlellén

01.Üzleteink

Két számítástechnikai üzletünk Keszthely és Balatonlelle belvárosában találhatók, autóval könnyen megközelíthetőek. Teljeskörű szolgáltatással és termékkínálattal várjuk Önt: festékpatronok, nyomtatók, fénymásolók, PC-k, laptopok, laptop töltők, multifunkcionális gépek, egyéb alkatrészek…

Üdülés közben elkeveredett a laptoptöltője, tönkrement a számítógépe? Megmentjük a balatoni nyaralását: jöjjön be a keszthelyi vagy balatonlellei boltunkba, kollégánk segít Önnek!

Útvonaltervezés ide: Keszthelyi bolt Balatonlellei bolt

KapcsolatNyitvatartás

Parkolni közvetlen a boltok előtt is lehetséges

Nemcom szervizközpont Keszthelyen és Balatonlellén

Vállalunk számítógépek, notebookok javítását, szervizelését eseti vagy átalánydíjas konstrukcióban. A javítást helyszínen, a boltjainkban vagy távsegítséggel (TeamViewer-rel) is el tudjuk végezni, ahogy Önnek a legkényelmesebb. Hála az átfogó raktárkészletünknek, gyors átfutási időre számíthat. Igény esetén tudunk biztosítani cserekészüléket. A garanciális ügyét akkor is megoldjuk, ha nem nálunk vásárolta a terméket.

Megmentjük a fotóit, értékes dokumentumait: a javítás során teljes adatmentést végzünk, az új vagy javított számítógépére visszamásoljuk az adatait, mintha semmi se történt volna.

KapcsolatRészletek

Ingyenes kiszállítás Keszthelyen és Balatonlellén

02.Szervizközpont

Papír-írószer kereskedés Keszthelyen és Balatonlellén

03.Papír-írószer

Murphy törvénye: pont akkor fogy ki a festékpatron vagy a papír a nyomtatóból, amikor a legjobban kellene. Mi azonnal szállítjuk a megoldást: eredeti és utángyártott tonerekből óriási raktárkészlettel rendelkezünk, versenyképes áraink mellett csere- és pénzvisszafizetési garanciát is adunk.

Nem kell másik boltba mennie, nálunk mindent megkap, ami egy irodában kellhet: papír-írószerek, nyomtatók és egyéb irodai kellékanyagok raktárról, akár ingyenes helyszíni kiszállítással Keszthelyen és Balatonlellén.

Webshop

Nagy raktárkészlet, azonnali szállítás és átvétel

Partnereink

Brother
Canon
EPSON
HP
Kyocera
Lexmark
OKI
RICOH
SAMSUNG
XEROX

Csapatunkról

Büszkék vagyunk a múltunkra, hiszen 1996 óta szolgáljuk ki ügyfeleinket. Az idő vasfoga nem fogott ki rajtunk, folyamatosan igazodunk az aktuális kihívásokhoz. Hiszünk a személyes kapcsolattartásban és ügyfélbarát kommunikációban. Boltjainkban valós és széles spektrumú raktárkészlettel rendelkezünk. Ennek köszönhetjük a versenyképes árainkat és gyors szervizünket is.

Akár magánszemély, akár helyi vagy környékbeli cég, akár oktatási intézmény, várjuk üzleteinkben! Legyen Ön is partnerünk!

Kapcsolat